Nieuws
Springkussen
Geplaatst op: sep 20, 2018
Momenteel geen springkussenverhuur!
Lees meer

Kinderoptocht

Datum: apr 26, 2018 18:30:00

Donderdag 26 april feestelijke kinderoptocht 

Zoals ieder jaar organiseert dorpsvereniging de Munnikenslag de avond voor Koningsdag, donderdag 26 april, haar jaarlijkse kinderoptocht. Ben je tussen de 4 en 12 jaar? Wil je meedoen? Versier dan jezelf, je fiets, skelter of ander voertuig op een originele manier. Opgave vooraf is niet nodig. Je mag alleen, maar ook met een groep (vanaf 3 personen) meedoen.

Donderdag 26 april vanaf 18:30 uur mogen jullie je opstellen in de vakken op het parkeerterrein naast de kerk aan de Esdoornlaan. Er staat een jury klaar om jullie creatieve kunstwerken te bewonderen en te beoordelen. Om 18:45 uur worden de prijzen uitgereikt in de verschillende leeftijdscategorieën en voor groepen zijn er aparte prijzen. Vervolgens, om 19:00 uur begint de optocht door de dorpskern van Rouveen onder muzikale begeleiding van Muziekvereniging ‘Prinses Margriet’.

Thema
Dorpsvereniging de Munnikenslag bestaat in 2018 al 40 jaar. Dat is een goede reden voor een feestje. Daarom is dit jaar het thema van de kinderoptocht: ‘FEEST!’

Gebruik je eigen fantasie, of die van je vader of moeder, en kom met je versierde fiets/voertuig en verras de jury en het publiek! Zo maken we er voor iedereen in Rouveen een spetterende kinderoptocht van.

We zien jou toch ook op donderdagavond 26 april?!

Vorige paginaActiviteitenoverzicht