HUTTENDORP 2023

Dank aan de sponsors en vrijwilligers! 

Huttendorp Rouveen 2023 is weer voorbij. We kijken terug op een geslaagd bouwfestijn. Woensdag waren er wat buien, maar daar trokken de kinderen zich niks van aan. Ze zaagden en timmerden gewoon door. Donderdag en vrijdag was het prima weer. 

Voor groep 5 was het de eerste keer. Ook hen lukte het om door samenwerking een heuse hut te bouwen. Bij groep 8 zag je wat voor vorderingen ze maken in een paar jaar tijd. Wat een creativiteit en vakman/vrouw-schap. 

De jury vond het lastig, maar koos uiteindelijk de volgende winnende hutten: 

Groep 5: Hut 4 van Manon, Fleur, Evi en Tessa 

 

Groep 6: Hut 12 van Mirelle, Lize, Norah en Emma

Groep 7: Hut 22 van Vince, Dennis, Jarne, Jesper en Thijmen

Groep 8: Hut 27 van Kristan, Jesse, Jorn, Benjamin, Ramon en Jesse Nathan 

Burgemeester Jan ten Kate grabbelde de naam van Immanuel Kok uit de bak met kandidaat-burgemeesters. Drie dagen lang was hij burgemeester van Huttendorp Rouveen.

   

Het evenement was niet mogelijk zonder de hulp van sponsors. Denk aan het gereedschap, de pallets, het hout, de bidons, de pannenkoeken, de bouwhekken en het beschikbaar gestelde materieel.  

Sponsors, hartelijk dank! 

Ook hartelijk dank aan de vrijwilligers. Degenen die geholpen hebben met het opbouwen en het opruimen, het begeleiden van de bouw, het toezicht houden, het timmeren van de veilingstukken, de EHBO-ers: zonder jullie hulp was Huttendorp niet mogelijk.   

.Vrijwilligers, hartelijk dank!